Vårt gemensamma kök med self service dygnet runt!

Finn’s kök är ditt kök. Här bestämmer du själv när, var och hur du vill äta dina måltider. Hotellet har en kylmonter fylld av godsaker och färdigrätter direktlevererade från Grand Deli, Grand Hotels matbutik i centrala Lund. Här tar du vad du vill ha - det är inte svårare än så, och registrerar sedan ditt köp via en kiosk med pekskärm som står intill eller hos någon av våra värdar. Kostnaden debiteras ditt rum och totalnotan för din vistelse betalas vid utcheckning med kort.

Är det en rätt som ska värmas finns mikrovågsugn och det finns även ismaskin. Sedan väljer du själv om du vill avnjuta din måltid vid det gemensamma matbordet, i Finn’s Cosy Corner, framför TV:n på rummet, Finn’s Backyard  eller någon helt annanstans.

Läs mer om frukost, lunch och middag här nedan.

Frukost

Har du bokat en studio är det enkelt att handla hem precis den frukost du vill ha och äta i ditt eget kök, precis som hemma. Närmsta matvarubutiker ligger bara minuters gångväg från hotellet, ICA Satelliten på Råbyvägen 15 och Coop Mårtenstorget 11.

Under sommarperidoen 22 juni till 30 augusti kan du på hotellet köpa en del basvaror för att komplettera din frukost.

Lunch och middag


Precis som med frukosten finns naturligtvis samma valfrihet när det kommer till övriga måltider på Hotel Finn. Våra long stay-gäster väljer ofta att själva handla mat och laga vissa måltider ”hemma” i sin studio. Varma kvällar är det också populärt att använda grillen på Finn’s Backyard och duka upp utomhus.

Menyn byter vi ut löpande eftersom majoriteten av våra gäster väljer att bo hos oss under längre perioder. Grands Grandiosa räksmörgås med handskalade räkor, Ceasarsallad med kyckling och Sten Bromans whiskeyköttbullar. Samtliga rätter kommer direkt från köket på Grand Hotel. För priser klicka här.

Drycker

Precis som med måltiderna på Hotel Finn betjänar du också dig själv när det kommer till dryck. Alkoholfria drycker som mineralvatten, läsk och juice, tar du själv ur kylmontern och betalar via kiosken med pekskärm. Öl och vin finns att köpa av våra värdar när hotellet är bemannat,. Alkoholservering är reglerad av lagstiftning i Sverige och ingen självservering är tillåten.

Det går även bra att köpa tvättmedel, tandborste och tandkräm samt kapslar till Nescafé Dolce Gusto kaffemaskin som finns i studiorummen. (Se prislista)

Tillbaka till toppen