Hoppa till innehåll

Service och self service

Med enkla och smarta datoriserade lösningar kan du som gäst checka in och ut själv via pekskärm i lobbyn. Där kan du även handla varor i vår kiosk på dygnets alla timmar. Du som gäst uppskattar att klara dig själv.

 

Den personliga servicen finns och våra värdar hjälper gärna till med att besvara frågor eller ge dig våra bästa tips för en bra vistelse i Lund och Skåne. Finn’s värdar finns på plats främst dagtid och även kvällar vid behov, notera att tider kan variera. Kontakta oss gärna i förväg så berättar vi mer.

Då du själv sköter in- och utcheckning så är det inga problem. Säkerställ att du mottagit ankomstinformation med entrékod. Om inte är det bara att kontakta oss.

Ankomster senare än 00 önskar vi meddelas i god tid.

Trygghet och säkerhet är en självklarhet för oss. Därför är Hotel Finn utrustat både med övervakningskameror och avancerade säkerhetssystem. Ingen kommer in på hotellet utan nyckelkort eller personlig kod.

Hotellet har ett direktkopplat och automatiskt brandlarm med hög känslighet vilket är de krav som ställs på ett hotell med så många pentrys.

Vi har även inbrottslarm kopplat till ett bevakningsföretag.

Har du fundering under din vistelse kan du alltid nå Hotel Finn’s värdar via journummer angett i ditt ankomstkvitto. Skulle fara uppstå, ring alltid SOS Alarm på 112.

Incheckning från kl. 15.00 och utcheckning senast kl. 11.00.

Önskas tidigare incheckning eller senare utcheckning? Ställ gärna frågan om möjlighet innan eller vid din ankomst. Extra avgift tillkommer på 300kr, gäller ankomst tidigast kl. 12 och avresa senast kl. 13.

På Hotel Finn är det inga problem att ta emot familjemedlemmar eller vänner under din longstayvistelse. Tvärtom. Det är en viktig del i vår grundfilosofi – att våra gäster ska ha samma friheter som hemma! Tänk bara på att boka rätt rumstyp så du har plats för dina gäster. I Studio L och XL finns en bäddsoffa där en vuxen eller två barn sover bekvämt. Extrasängar finns inte att tillgå. Barnsängar (spjälsäng) finns att förboka för 100kr, kontakta våra värdar 24 timmar före ankomst för att se över tillgänglighet.

Besökande gäster betalar 200 SEK per natt. Övernattningsbag, bestående av sängkläder, kudde, täcke och handdukar, hämtar du hos din värd.

WiFi är gratis på Hotel Finn och inloggningsinfo hittas vid incheckningsdisken.

Viktigt för longstaygäster: Många önskar mer nätverk så som hemmabruk, detta kan inte ett hotell-WiFi uppnå då det delas med flera. Vi rekommenderar att var och en ser över möjligheten att köpa till surf alternativt ha en mobil router via mobiloperatör för den önskade mängd var och en behöver.

Om mat & dryck

Nej, frukostbuffé ingår inte hos oss. Alla våra Studios har pentry och gäster kan laga sin egen mat där.
Frukostpåsar kan beställas om de förbokas 3 dagar innan ankomst. Går även att förbokade som tillvalsprodukt i onlinebokningen på vår hemsida. Pris för vuxen 120kr/st och 60kr/st för barn upp till 8 år.

om rummen

Rummen städas en gång i veckan eller vid avresa. Då sker avtorkning av ytor, dammsugning och byte av sängkläder och handdukar.
Detta gäller ej långtidsboende eller kampanjbokningar till rabatterade priser.

Extra städning kan köpas till för 350kr och meddelas 24 timmar i förväg.

Begränsat antal barnsängar finns och behöver förbokas 24h innan ankomst till en kostnad på 100kr. Barnstolar finns och kan lånas utan kostnad, prata med våra hotellvärdar.

Nej, men vi har dock möjlighet att sätta in hjälpmedel på toalett och duschpall.

om omgivningen

På Mårtenstorget i Lund, dit du promenerar på ungefär 10-15 minuter.

Hotel Finn ligger ungefär 12-15 minuters gångväg från det restaurang- och cafétäta Mårtenstorget i Lund, där även stans bästa shoppingstråk finns. Till domkyrkan promenerar du på ca. 20 minuter. Till centralstationen promenerar du på ca 25 minuter.

Från Hotel Finn tar det ca. 25 minuter att promenera till centralstationen i Lund varifrån du kan ta tåget till exempelvis Malmö (ca. 20 minuter), Köpenhamn (ca. 45 minuter).

Närmsta busshållplats ligger direkt utanför dörren. Det är buss 3 som tar dig till Lund Central och buss 171 som tar dig till Malmö. Övriga busslinjer utgår från centralstationen.

Cyklar finns till utlåning utan kostnad. Dock finns det ett begränsat antal och principen “Först till kvarn” gäller. Lund är en cykelstad och som cyklist är det mycket enkelt och bekvämt att ta sig runt.

OM betalning

Det går bra men dubbelkolla gärna med hotellvärden innan avresa.

Betalning för boende sker i förskott på samtliga bokningskanaler.

Vid köp av varor i vår kiosk på plats betalas det med kort i vår betalstation.

Om bokning

Det går bra, men var noga med att rätt namn finns för ankomst då gästen checkar in själv med bland annat sitt för- och efternamn.

övrigt

Finns ett begränsat antal platser på framsidan av hotellet. Platserna som kan nyttjas är markerade med hotellets logga. Dessa kan ej förbokas.

Det fungerar om personal finns på plats vid avlämning och upphämtning. Annars rekommenderas det att låsa in bagaget på Centralstationen.

Vi har några rum som kan ta husdjur, detta är endast rumskategori Studio M.

Tilläggskostnad för detta är 300kr.

I vår gästtvättstuga på plan noll. Samt att några rum har kombimaskiner.

Hotel Finn i Lund erbjuder fem olika rumstyper, totalt 51 rum, anpassade efter våra gästers olika behov. Varav 12 st är enkelrum.

Nej, alla rum är rökfria och följs inte detta tillkommer en avgift på 3500kr för sanering.

Enligt lag får man inte heller röka vid hotellet entréer. Vi hänvisar att gå till andra sidan muren vid hotellets framsida.

Rökning på rum – 3500 kr

 Avgift vid onödigt brandlarm: 11.519 SEK, *17.278 SEK, 18-07 & hela lördagar & helgdagar* 

Boka